O'nu Okuyan Öğrenciler Hediyelerini Aldı

Konya'nın Ilgın ilçesinde Şehit Mustafa Deniz Kağnıcı İlkokulu’nda Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen 'O'nu Okuyoruz'...

Konya'nın Ilgın ilçesinde Şehit Mustafa Deniz Kağnıcı İlkokulu’nda Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen 'O'nu Okuyoruz' isimli kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Türkçe öğretmeni Cevat Gürel’in rehberliğinde ve Ilgın Belediyesinin katkılarıyla başlatılan kampanyaya okuldaki 4, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katıldı. Kampanya da Peygamber Efendimizin hayatının anlatıldığı “Rahime Kaya'nın kaleme aldığı Efendiler Efendisi Hz. Muhammed” isimli eseri okuyan öğrenciler topluca sınava girdi.

Reklam
Reklam

Sınavda Fazilet Aysu birinci olurken hediyesi olan bisiklet Ilgın Kaymakamı Mehmet Öz tarafından verildi. İkinci olan Meryem Genç'e Garnizon Komutanı Hüsnü Duran tarafından hediye çeki, üçüncü olan Ali Ökden'e ise Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral tarafından mp4 verildi. Dereceye giren diğer öğrencilere ödülleri Emniyet Müdürü Ömer Çam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yahya Bürkek tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: