"Önümüzde 4 final maçı var"

İSTANBUL(İHA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gelecek 4 hafta boyunca oynayacakları maçın kendileri için final özelliği taşıdığını ve yeni sezona geniş bir kadroyla gireceklerini söyledi.

Takıma verdiği 1 günlük izin sonrası Avusturya'ya giderek transfer çalışmalarında bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bugün Türkiye'ye döndü. Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ziya Doğan, Avrupa Liglerinin Türkiye ile hemen hemen aynı zamanda sona ereceğini hatırlatarak, "Biz de lig sonrası sıkıntı yaşamama ve alternatif takım oluşturabilme amacındayız. İsim isim oyuncu bakmak yerine, fikir sahibi olmak için futbolcuların tamamını izliyoruz. Yeni sezonda geniş bir kadro kurmayı hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Doğan, üst üste aldıkları galibiyetlerle şampiyonluk şanslarının yükseldiğinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:
"Ligde iyi bir çıkış yakaladık ve 13 maçın 12'sini kazandık. Bir maç da berabere kaldık. Çıkışın devam etmesi her zaman önemli. Geçen hafta çok zor geçti. Bizim için puan cetvelinden çok, önümüzdeki maç önemli. Diyarbakır önemli bir rakip. Önümüzde 4 final maçı var, bunları en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bizim için alacağımız sonuçlar önemli. Rakiplerimizin aldığı sonuçlarla iddialı duruma geldik. Biz alacağımız puanlara bakacağız."

Doğan, basında yer alan transfer haberlerine de değinerek, "Bu futbolcuların hiçbiri ile ilgilenmiyoruz. Ben şu an futbolcu ismi vermem. Basında bazı isimlerin gündeme gelmesi sadece bu futbolcuların değerini arttırır" dedi.