Onun da hayatı tehlikede

Bursa’da, eski eşi Hatice Ceylan’ın sevgilisi 38 yaşındaki Ersin Taşkesen’i öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından aranan 29 yaşındaki Ahmet Hateş, Mustafa Sertel’i bıçakla yaralayıp kaçtı.

Polisler Ahmet Hateş'i yakalamak için alarma geçerken, eski eşi Hatice Ceylan'ı koruma altına aldı.

İki gün önce Bursa’da Ersin Taşkesen’i el ve ayaklarını çamaşır ipiyle bağlayarak ağzını koli bandıyla bantlayıp boğarak öldürdüğü öne sürülen Ahmet Hateş, dün saat 21.00 sıralarında Tavşalı ilçesi Durak Mahallesi Emirler Caddesi’nde tartıştığı Mustafa Sertel’i göğsünden ve kolundan bıçakla yaraladı. Ahmet Hateş olay yerinden kaçarken, hafif yaralanan Mustafa Sertel Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sertel acil serviste gerekli tedavisinin ardından taburcu edildi.

Reklam
Reklam

Olayın ardından polisler Ahmet Hateş’i yakalamak için alarma geçti. İlçenin giriş çıkışlarında araçları tek tek durdurarak arama yapan polisler şüphelinin izine rastlayamadı, arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

OLAYIN GELİŞİMİ

Bursa’da 38 yaşındaki Ersin Taşkesen, bu sabah evinde el ve ayakları çamaşır ipiyle bağlandıktan sonra ağzı koli bandıyla bantlanıp boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetle ilgili olarak, Taşkesen'in bir süredir birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi sevgilisi 29 yaşındaki Hatice Ceylan'ın eski eşi 29 yaşındaki A.H. aranıyor.

Dün gece meydana gelen olayda Ersin Taşkesen, elleri ve bacakları çamaşır ipiyle bağlanıp bağırmaması için ağzı koli bandıyla bantlandıktan sonra, boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Cinayet, Hatice Ceylan’ın A.H.'den boşandıktan sonra Ersin Taşkesen ile birlikte yaşadığı eve bu sabah girememesi sonucu polisten yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Çilingir yardımıyla 3'üncü kattaki daireyi açan polis, içeri girdiğinde Ersen Taşkesen’in elleri ve bacakları çamaşır ipiyle bağlanmış, ağzı koli bandı ile kapatıldıktan sonra sandalye oturmuş halde cesetiyle karşılaştı. Yapılan incelemede işkence yapılan Ersin Taşkesen’in boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Reklam
Reklam

ESKİ EŞ EVE GELDİ

Hatice Ceylan polise verdiği ifadede, “Ben iki yıl önce iki çocuğumun babası olan A.H’den boşandım. 12 ve 8 yaşındaki iki oğlum benimle kalıyordu. Bir yıldır eşinden ayrı yaşayan Ersin ile yaşıyoruz. Dün akşam bize gelen A.H., sevgilime ‘Sen benim karımı nasıl ayarttın’ diye çıkıştı. Aralarında yaşanan tartışmaya tanık olmamaları için çocuklarımı alıp annemin evine gittim. Bu sabah saat 08.00’te Ersin’i cep telefonu ile aradım. Cevap vermeyince korkup eve geldim. Zili çalmama rağmen açmadı. Çilingir yardımı ile eve girince bu manzara ile karşılaştık” dedi.

Evde bira şişeleri bulan polis kaçan A.H.’yi arıyor. Hatice Ceylan’ı emniyet müdürlüğüne getiren polis cinayeti çok yönlü olarak araştırıyor.