Onur Air Gaziantep'te

GAZİANTEP (İHA) - Onur Air Havayolları, 9 Aralık 2003 tarihinden beri sürdürdüğü çalışmalar sonucu iç hatlarının 9.'sunu Gaziantep'te başlattı. Gaziantep Havaalanı'nda düzenlenen açılış törenine DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Orhan Birdal, Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, yolcular ve davetliler katıldı.

Onur Air Genel Müdürü Şehabettin Bolukçu, törende yaptığı konuşmada, amaçlarının insanları kaliteli şekilde en kısa sürede ulaşacakları yere götürmek olduğunu ifade ederek, "Ulaştırma Bakanlığı'nın vergileri düşürmesiyle birlikte fiyatları aşağı çektik. Şu anda 79 milyon lira ile insanları ulaşmak istedikleri yere en kaliteli şekilde en kısa sürede götürmeyi hedefliyoruz. 20 olan uçak sayımızı 24'e çıkardık ve hat sayımızı artırmak için uçak alımlarımız da devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

İç hatlarda çok kısa bir süre içerisinde 200 bin yolcu kapasitesine ulaştıklarını kaydeden Bolukçu, "Halkımızın bizden memnun olduğunu düşünüyoruz. Fiyatlarımız düşük olduğu için kaliteden ödün verip vermediğimiz soruluyor, ancak böyle bir şeyin olması sözkonusu değil. Çünkü havacılıkta ve uluslararası taşımacılıkta ödün verilemez. Bu şirketler sürekli olarak uluslararası kaidelere göre kontrol ediliyor. Onur Air olarak uçuş güvenliğinden ödün vermiyoruz. Yıllık ciromuz 300 milyon doları geçti. Sadece Antalya'ya geçen yıl 600 binin üstünde turist taşıdık" diye konuştu.