Onur Aır, iç hatlarda 80 saat uçacak

İSTANBUL (İHA) - İç hatlarda İstanbul çıkışlı 10 noktaya sefer düzenleyen Onur Air, yaz tarifesiyle birlikte birçok hatta sefer sayısını arttırırken, iç hat uçuş noktalarına Dalaman'ı da dahil etti.

Geçen yıl toplam 1 milyon 546 bin 260 iç hat yolcusu taşıyan Onur Air bu yıl ilave seferlerle bu rakamı en az bir milyon daha artırmayı hedefliyor. Pazar günü başlayacak yaz tarifesinde Onur Air uçakları sadece iç hatlarda her gün 58 sefer yapıp 80 saat uçacak.

27 Mart'ta başlayacak ve 29 Kasım'a kadar devam edecek yaz tarifesine göre, Onur Air'in İstanbul çıkışlı Adana, Antalya ve İzmir uçuşları günde dört sefere çıkarıldı. Günde iki sefer olan İstanbul-Diyarbakır uçuşları ise 1 Haziran'dan itibaren hafta içi üç sefere, haftada 4 gün olan İstanbul-Kars uçuşları 4 Haziran'dan itibaren haftada beş sefere yükselecek. Yaz tarifesinde, İstanbul çıkışlı günde bir sefer olan Erzurum, Kayseri, Malatya, Samsun ile günde iki sefer olan Trabzon uçuşları ise aynı kaldı.
1 Nisan'da haftada üç seferle İstanbul-Bodrum uçuşlarına başlayacak Onur Air, okulların tatil olmasından itibaren bu hatta her gün iki sefer yapacak. 1 Haziran'dan itibaren de haftanın her günü bir seferle İstanbul-Dalaman uçuşları başlayacak.

Reklam
Reklam

Adana, Antalya, İzmir gibi ticari merkezlere sefer sayısını arttırarak yolcuların istediği saatte seyahat edebilmesini hedefleyen Onur Air'in uçuş saatleri ve yaz tarifesi hakkında detaylı bilgi (0212) 662 97 97 no'lu çağrı merkezinden veya www.onurair.com.tr internet adresinden öğrenilebilir.