Onur Air'in yeni iç hat fiyatı 69 milyon

Geçtiğimiz yıl 9 Aralık günü iç hat uçuşlarına başlayan ve aradan geçen bir yıl içerisinde 1.5 milyonun üzerinde yolcu taşıyan Onur Air, hafta içi fiyatlarını 69 milyon liraya indirdi. Özellikle Kayseri ve Samsun hatlarında tüm hafta boyunca tek fiyat uygulayacak olan Onur Air'in yeni ücret tarifesi 9 Aralık'tan itibaren geçerli olup 14 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu, yeni fiyatların Onur Air'i tercih eden yolculara bir hediye niteliğinde olduğunu söyleyerek, "Bizi tercih eden yolcularımıza iç hatlardaki birinci yıldönümümüz dolayısıyla ilk yıl hediyesi vermek istedik. ‘Akıllı Seçim' tercihinde bulunarak Onur Air'le uçan yolcularımıza belli bir süre için 69 milyon liralık fiyatları sunuyoruz. Maliyetleri zorlayarak ulaştığımız bu rakamlar Türk halkına olan teşekkürümüzün somut sonucudur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Toplam 24 uçaklık filoya ve 12 yıllık geçmişe sahip Onur Air, şu anda İstanbul çıkışlı 11 iç hat noktasına günde toplam 38 sefer düzenliyor. Aradan geçen bir yıllık süre içerisinde 10 bin 251 iç hat uçuşunda toplam 1 milyon 536 bin 260 yolcu taşındı. Havalimanlarına 7 trilyon 422 milyar TL. gelir aktarılırken 5 bin kişiye yeni iş imkanı sağlandı. Onur Air ayrıca, 20 trilyonu aşkın KDV ödemesinde bulundu.