Onur Dinç Aydın’daki Kamp Dönemini Değerlendirdi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün kalecilerinden Onur Dinç, Aydın’daki kamp dönemini...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün kalecilerinden Onur Dinç, Aydın’daki kamp dönemini değerlendirdi. Yaptığı açıklamada,Aydın’daki kamp döneminde takımda iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğu belirten Onur, Aydınspor 1923 kalesini kimin koruduğunun değil, önemli olanın başarıya ulaşmak olduğunu söyledi.

Aydın’da yaklaşık iki haftalık kamp dönemi geçirdiklerini hatırlatan Aydınspor 1923’ün Aydınlı kalecisi Onur, “Kamp dönemi iyi geçti. Çok şükür ne takım arkadaşlarımı ne de ben herhangi bir sakatlıkla karşılaşmadık. Özellikle, hocamızın yaptırdığı dayanıklılık antrenmanları iyi geçti” dedi.

Reklam
Reklam

Takımdaki arkadaşlığın şu anda üst düzeyde olduğunu belirten Onur Dinç, “Beklediğimizden daha iyi bir arkadaşlıkla karşılaştık. Takım içerisinde 4-5 ayda oluşabilecek olan arkadaşlığı, iki haftada elde ettik. Sıcak havada da olsa iki hazırlık maçı oynadık. İlk karşılaşmalarımızı

sıcak havada oynayacağımız için bizim için iyi hazırlık karşılaşmaları oldu” diye konuştu.

“KALEYİ KİMİN KORUDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL”

Altınordu’dan Aydınspor 1923’e gelen kaleci Ahmet Altın’ın transferini de değerlendiren Onur, tecrübeli kaleci ile Sadullah’un takımda ‘abilik’ rolünü iyi bir şekilde yapacağına inandığını ifade etti. Onur sözlerine şöyle devam etti: “Oynamak tabi ki önemli. Ama Ahmet abi oynamış, ben oynamışım ya da Engin oynamış önemli değil. Önemli olan takımın başarılı olması.Aydın şehrinin beklentilerini karşılamak istiyoruz. Aydınlı bir oyuncu olarak takımımızın her zaman iyi yerlerde olmasını isterim. İyi gününde de kotu gününde de Aydınspor 1923 forması için mücadele etmek istiyorum”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: