"Onurlu Aile-Huzurlu Toplum" Paneli

Ankara Müftülüğü İl Başvaizi Hülya Koç, "Kadının şiddet görmesi ve onurunun zedelenmesi onursuz insanların davranışlarının bir neticesidir" dedi.

Ankara Müftülüğü İl Başvaizi Hülya Koç, "Kadının şiddet görmesi ve onurunun zedelenmesi onursuz insanların davranışlarının bir neticesidir" dedi.

Koç, İl Müftülüğü tarafından Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Konferans Salonu'nda düzenlenen "Onurlu Aile-Huzurlu Toplum" panelinde yaptığı konuşmada, mübarek üç ayların hayırlara vesile olmasını dilediklerini söyledi.

İslamdan önce dünyanın bir ahlaksızlık içerisinde bocaladığını dile getiren Koç, şunları kaydetti:

"Bu ortamda kadının hiçbir değeri yoktu. Kadının şiddet görmesi ve onurunun zedelenmesi onursuz insanların davranışlarının bir neticesidir. Eğer bir erkek ya da başkası bir kadının onurunu zedeleyecek davranışlar yapıyorsa, bu onun onursuzlaştığını ifade eder. Biz Kur'an'ın ışığında Hazreti Muhammed'in nuruyla nurlandık. O nurun ışığı altında meselelere bakacağız. Hazreti Adem ve sonrasında gelen bütün peygamberler onurlu olmuş ve hep onurla muamele etmişlerdir. İnananlar peygamberlerin çağrısına uyup kurtuluşa ermiş ve inanmayanlar helak olmuşlardır."

Reklam
Reklam

Bursa Müftülüğü İl Başvaizi Nuran Döner de "Aile İçinde Çocuğun Onuru" konusu hakkında panele katılanlara bilgi verdi.

Muhabir: İdris Köle

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: