“onurlu Aile Huzurlu Toplum” Paneli Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Onurlu Aile Huzurlu Toplum” projesi çerçevesinde Kastamonu’da panel düzenlendi.Diyanet Eğitim Merkezi Konferans...

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Onurlu Aile Huzurlu Toplum” projesi çerçevesinde Kastamonu’da panel düzenlendi.

Diyanet Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen panele, Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker’in başkanlık yaptı. İstanbul Baş Vaizi İmran Elagöz Taşkın ve Ankara Uzman Vaizi Betül Altun Erincik ise panele konuşmacı olarak katıldı.

Panel, Saray Kur’ân Kursu Öğreticisi Nezihe Ekici’nin okuduğu Kur’ân-ı Kerîm ile başladı. Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker, böyle bir program için Kastamonu’ya gelen panelistlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Betül Altun Erincik, “Aile İçinde Çocuğun Onuru” ve İstanbul Baş Vaizi İmran Elagöz Taşkın da “Eş ve Anne Olarak Kadının Onuru” konulu açıklamalarda bulunmasının ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: