Onurlu Hanak halkı en güzel hizmetlere layıktır!..

Onurlu Hanak halkı en güzel hizmetlere layıktır!..

30 Mart 2014 Mahalli Seçimlerde AK Parti’den Hanak Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Gürhan Kurukaya, ilçede ziyaretlere başlayarak vatandaşlarla değerlendirmelerde bulunuyor.

En donanımlı aday adayı olan Kurukaya, sürpriz isimler arasında gösteriliyor. Hanak İlçesinde 6 aday adayın yarıştığı Belediye Başkan aday adaylığında AK Parti aday adayı Gürhan Kurukaya’nın geniş ufku, vizyonu ve gerçekleştirmek istediği çalışmalar takdire değer.

Gazetemize aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Hanak AK Parti Belediye Başkan aday adayı Gürhan Kurukaya: “Hanak yarım asırdan bu yana üç temel sorunla karşı karşıyadır. Bu sorunlar eğitimli ve yetişmiş insan gücü yetersizliği, üretim ve istihdam imkanlarından yoksunluk ve çeşitli konularda ortaya çıkan ve uzun süren ihtilaflardır. Halkımız, bu sorunlarla başa çıkma konusunda ne yazık ki yarım asırdan fazla bir zamandan beri yalnız bırakılmış ve kendi kaderine terk edilmiş durumdadır. Yerel yöneticilerin bu konudaki ihmallerinin veya bilinçsizliklerinin faturası da ne yazık ki, halkımıza ödetilmiştir. Halkımız tarafından şirin ilçemizin belediye başkanlığı görevine getirildiğimiz takdirde üç boyutlu bir hizmet anlayışını benimseyerek adeta kangrene dönüşmüş olan sorunlarımızın üstesinden gelmeye çalışacağız. Bu hizmet esaslarından birincisi, temel belediyecilik faaliyetleridir. Bu faaliyetlerle kentimizin her bir mahallesinin içinde bulunduğu çevre problemleri ve temel alt yapı eksikliklerinin giderilmesinin yanı sıra, sosyal ve kültürel aktivitelerle Hanaklıların hak ettikleri bir yaşam standardına kavuşması için yoğun çabalar ortaya konulacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Hizmet esaslarının ikincisi ise, halkımızın bilinçlenmesi ve kişisel gelişim süreçlerinin hızlandırılmasına yönelik olarak çeşitli kurumlar ve sivil toplum örgütlerinin de desteğini alarak uzun bir zamandan bu yana hazırlamış olduğumuz projeleri bir bir hayata geçirerek ileri düzey halk eğitimi hizmetlerinin yerine getirilmesidir diyen Kurukaya; “Üçüncü hizmet esası ise, kentimiz ve bölgemiz için hayati öneme sahip olan Hanak bünyesinde istihdam olanaklarını artırarak işsizlik ve zaruret sorunlarına köklü ve kalıcı çözümler getirip hızlı nüfus kaybı ve az gelişmişlik sürecini ortadan kaldırarak tersine göç hareketini başlatacak ve nüfus artışındaki hızlanmayı sağlayacak alt yapıyı oluşturmaktır. Ortaya koyacağımız bu hizmet sürecinin hangi projelerle ve nasıl bir öncelik sırasına göre gerçekleştirileceği de zihnimizde netlik kazanmış durumdadır. Aziz Halkımızın vereceği hizmet görevini sabırla ve büyük bir metanetle beklemekteyim. Onurlu Hanak halkı en güzel hizmetlere layıktır” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz