Onuruna Düzenlenen Geceye Sedyeyle Geldi

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle zor günler geçiren 42 yıllık tiyatro sanatçısı Mahmut Hazım Kısakürek için düzenlenen...

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle zor günler geçiren 42 yıllık tiyatro sanatçısı Mahmut Hazım Kısakürek için düzenlenen onur gecesinde Adanalılar ünlü sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Yaklaşık 4 ay önce ciddi bir rahatsızlık geçiren ve tedavisi hastanede süren Mahmut Hazım Kısakürek için Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen geceye çok sayıda Adanalı sanatçı destek verdi.

Kendisi için organize edilen geceye ambulansla gelip, sedye üzerinde katılan Kısakürek, gösterilen vefa karşısında göz yaşlarına hakim olamadı.

Reklam
Reklam

Ali Seçkin Sezer’in sunumuyla başlayan gecede, Serhan Kelleözü, Murat Yenyıl, Feridun Dalgınlı, Feyzullah Eti, Serkan Yontar, Ercan Kont, Aydın Manaşırlı, Fatih Kurt, Metin Kökbaş, Ergün Kara, Erdoğan Kara, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası üçlüsü ve finalde de Mahmut Hazım Kısakürek’in çocukları sahne alarak konuklara unutamayacakları bir gece yaşattılar.

Gecenin organizasyonunu yapan Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurt, “Mahmut Hazım Kısakürek, 42 yıllık sanat hayatı boyunca gerek gölge oyunlarına, gerekse tiyatroya büyük emek verip, önemli katkı koymuştur. Bu nedenle kendisi için bir gece düzenlemeyi uygun gördük. Sanatçının en kısa zamanda eski sağlığına kavuşarak, çocuklara yönelik, o çok sevdiği Hacivat-Karagöz oyununu sergileyeceğine inanıyoruz. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: