Opera Sanatçılarından Muhteşem Konser

Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) 20'inci yıl etkinlikleri kapsamında Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları, Hasan Kasapoğlu...

Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) 20'inci yıl etkinlikleri kapsamında Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları, Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde konser verdi.

Konsere Vali Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, akademisyenler, öğrenciler ve müzikseverler katıldı. Piyanoda Esra Poyrazoğlu, Tenor İhsan Ekber ve Soprano Burcu Soysev izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Don Giovanni, Tosca, Bozlak, Sevmek nedir gibi yerli ve yabancı 13 eseri seslendiren opera sanatçıları, seyircilerden büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Konserin sonunda Vali Abdülkadir Demir ve Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, sanatçılara günün anısına çiçek ve plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: