Operasyon Anı Saniye Saniye Kamerada

Terörle mücadele polisinin, İstanbul'da terör örgütüne yönelik operasyonu kameralara yansıdı. Görüntülerde, gözaltına alınan zanlıların yaptığı...

Terörle mücadele polisinin, İstanbul'da terör örgütüne yönelik operasyonu kameralara yansıdı. Görüntülerde, gözaltına alınan zanlıların yaptığı eylemler de yer alıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütüne yönelik operasyon düzenlemiş, operasyonda 15 kişi gözaltına alınmıştı. Polis, saniye saniye kaydedilen operasyon anını ve gözaltına alınanların gerçekleştirdiği eylemlerin yer aldığı görüntüleri paylaştı.

Paylaşılan görüntülerde, zanlıların bir markete ve benzin istasyonuna düzenlediği molotof kokteylli saldırı yer alıyor. Akşam saatlerinde gerçekleşen eylem sonrası, çalışanların ve müşterilerin panik içinde kaçıştığı görülüyor. Bir başka kayıtta ise molotoflu ve ses bombalı eylem bulunuyor. Ses bombasının patlama anı benzin istasyonun güvenlik kameralarına yansımış durumda. Aynı görüntülerde bir dükkânın girişine ses bombalı saldırı yapıldığı da yer alıyor.

Reklam
Reklam

İstihbarat bilgileri ve görüntülerden elde edilen verilerden yola çıkan polisin gerçekleştirdiği operasyon da polis kamerasınca kaydedildi. Polis kamerası kayıtlarında, polisin yaptığı hazırlık, önceden belirlenen adreslere girilmesi ve zanlıları gözaltına alınması bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: