Opr. Dr. Kasap, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nde Üst Düzey Yönetici Oldu

Sağlık Bakanlığı'nın yeni düzenlemesiye birlikte Opr. Dr. Ali Kasap, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne üst düzey...

Sağlık Bakanlığı'nın yeni düzenlemesiye birlikte Opr. Dr. Ali Kasap, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne üst düzey yönetici olarak atandı. İzmir'de faliyet gösteren Ulubaldef, Rumeli Göçmenleri Dernekleri, Dost İllerimiz Yardımlaşma-Kültür Derneği, BESİAD, KAGİAD, RUMAD, Genç Balkanlar Derneği, İzmir Trakyalılar Derneği, Avrasya Derneği, Çevre ve Doğayı Koruma Derneği, Av Sporları ve Dağcılık Derneği yöneticileri de Kasap'ın atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ulubaldef Başkanı Ekrem Selimler, "Altı yıldır yapmış olduğu çalışmalarla İzmirlinin ve özellikle Bucalının gönlünde yer etmiş olan Opr. Dr. Kasap'ın, yapacak daha birçok hizmeti olduğunu düşünüyoruz. Atanmasında katkısı olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. Ali Kasap da ziyaretlerinden dolayı derneklere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: