Opr. Dr. Murat Uygun'a Veda Kahvaltısı

Samsun Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Murat Uygun, akademik çalışmalar...

Samsun Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Murat Uygun, akademik çalışmalar yapmak için Ankara Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’ne geçiş yaptı. Hastane yönetimi tarafından Opr. Dr. Murat Uygun için hastane bahçesinde veda kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, Genel Müdür Yardımcısı Güner Armutlu, Meydan Hastanesi Müdürü Nur Sağıroğlu ve hastanede görev yapan doktorlar katıldı.

Reklam
Reklam

Kahvaltıda konuşma yapan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, "Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne geçiş yapan Opr. Dr. Murat Uygun'a, hastanemizde bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz" dedi.

Opr. Dr. Murat Uygun ise, "Büyük Anadolu Hastanesi'nde çok güzel günler geçirdim. Sizler benim ailem gibisiniz. Bana göstermiş olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: