Opr. Dr. Seyfi Şahin Mhp Genel Başkan Adaylığını Açıklıyor

Kendi adına bir hastanesi bulunan Opr. Dr. Seyfi Şahin, MHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayacak.Nevşehir...

Kendi adına bir hastanesi bulunan Opr. Dr. Seyfi Şahin, MHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayacak.

Nevşehir ili Gülşehir ilçesi doğumlu olan Şahin, doktorluk mesleğini icra ederken, eski adı Milliyetçi Çalışma Partisi olan ve 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi ismini alan partide, merkez yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Konuşmalarında sık sık MHP Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’ten çok etkilendiğini ifade eden ve “Başarılarımı bu bilgilere borçluyum” diyen Şahin, 80 yıllarda Muhafazakar Parti ve MÇP’den Nevşehir milletvekili adayı da olmuştur. Şahin, ayrıca, MHP’de uzun süre başkanlık divanı ve genel sekreter yardımcılığı görevlerinde de bulunmuştur.

Reklam
Reklam

Kayseri’de kendi adının taşıyan bir tıp dal merkezinde yönetici ve doktor olarak çalışan Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: