Optimist tekne eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yaz okulu eğitimleri çerçevesinde Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı içinde yer...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yaz okulu eğitimleri çerçevesinde Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı içinde yer alan yapay gölette optimist tekne eğitimleri vermeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi ile ESKİ Gençlik ve Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği küçük yelkenli tekne olan optimist tekne eğitimleri, Sazova Parkı’nda bulunan gölette başladı. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği kursun gelecek dönemler için kayıtları için belediyeden yapılan açıklamada Sazova Parkı optimist iskelesinde ve Büyükşehir Belediye binası 1. kat 115 numaralı odada kayıtların devam ettiği bildirildi.
Yapılan açıklamada Optimist Kurslarının, 8–16 yaş arası yüzme bilen çocuklar için hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup halinde, toplam 18 saat üzerinden gerçekleştirildiği kaydedildi. Profesyonel antrenörler eşliğinde düzenlenen kursun kayıt ücreti ise 100 TL olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz