Optimum Outlet Alışveriş Merkez'inde (avm) Üniversite Tanıtım Günleri Başlıyor

İzmir Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi (AVM), seçkin markalarındaki 365 güne yayılan indirimlerin yanı sıra...

İzmir Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi (AVM), seçkin markalarındaki 365 güne yayılan indirimlerin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinlikleri ve bütün yıla yayılan organizasyonları ile de ziyaretçilerini mutlu etmeyi ve sosyal ihtiyaçlara da cevap olmayı sürdürüyor. Merkez yetkilileri, lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrası üniversite adaylarına üniversiteleri tanıtmayı amaçlayan, 'Üniversite Tanıtım Günleri' düzenledi. 22-23 Temmuz'da başlayacak etkinlikte üniversite öğrencisi olmaya aday gençler, İzmir, Ankara, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) vakıf ve devlet üniversiteleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilecek.

Reklam
Reklam

Adayların eğitim alacakları üniversiteler hakkında bilinçli tercih yapabilmeleri, geleceklerine yön verecek kariyerleriyle ilgili eğitim alacakları bölüm ve mesleği seçmeleri amacıyla bu organizasyonu düzenledikleri bilgisini veren Optimum Outlet AVM yöneticileri, açılacak stantlarda görevli uzmanların gençlere en detaylı biçimde bilgilendireceklerini belirtti.

Üniversite Tanıtım Günleri'nde hazır bulunacak olan üniversite temsilci temsilcileri, gençlere iki gün boyunca sabah 10:00 ve 19:00 saatleri arasında ilk ağızdan bilgi verecek. Öte yandan Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi yöneticileri de tercih yapacak olan gençlere ücretsiz rehberlik hizmeti sunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: