Optimum’da Cumhuriyet Ve Atatürk Sergisi

Özel Akdeniz Okulları öğrencileri ve öğretmenlerinin “Cumhuriyet ve Atatürk” konulu resim sergisi Optimum Outlet Adana...

Özel Akdeniz Okulları öğrencileri ve öğretmenlerinin “Cumhuriyet ve Atatürk” konulu resim sergisi Optimum Outlet Adana AVM’ de açıldı.
Adana ve çevresinin sadece alışveriş değil eğlence ve yaşam merkezi olan Optimum’un zemin katında açılan sergide, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün farklı tekniklerle çizilmiş resimleri ilgiyle izlendi.
Sergide resim öğretmeni Elvan Özkan ve teknoloji tasarım öğretmeni İzlem Yener’in Atatürk’ün nokta ile yapılmış resimleri de büyük hayranlık uyandırdı.

Okul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aycan Aktürk, kuruluşunun 25. yılını kutlayan bir eğitim kurumu olarak en önemli misyonlarının Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek olduğunu bildirdi. Aktürk, ''Böylesine güzel bir sergiyi hazırlayarak bölgenin çekim merkezi olan Optimum'da halkın da izlenimine sunan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: