Optimum’da Floor Curling turnuvası

Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Floor Curling Oyun Turnuvası düzenledi.Bir teknoloji mağazası işbirliğinde düzenlenen Floor Curling Oyun Turnuvası, her yaş grubundan ziyaretçilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.Stratejiye dayalı bir spor olduğu için "buz satrancı" olarak da bilinen, herkese hitap eden ve Türkiye’de son yıllarda giderek yaygınlaşan Floor Curling Oyun Turnuvasında, katılımcılar kadar onları izleyenler de büyük heyecan yaşadı.

Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Floor Curling Oyun Turnuvası düzenledi.
Bir teknoloji mağazası işbirliğinde düzenlenen Floor Curling Oyun Turnuvası, her yaş grubundan ziyaretçilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Stratejiye dayalı bir spor olduğu için "buz satrancı" olarak da bilinen, herkese hitap eden ve Türkiye’de son yıllarda giderek yaygınlaşan Floor Curling Oyun Turnuvasında, katılımcılar kadar onları izleyenler de büyük heyecan yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz