Optimum’da “Sarı Sıcak Esintiler”

Küratörlüğünü Kudret Sönmez’in yaptığı “Sarı Sıcak Esintiler” isimli karma resim sergisi Optimum’da açıldı.

Küratörlüğünü Kudret Sönmez’in yaptığı “Sarı Sıcak Esintiler” isimli karma resim sergisi Optimum’da açıldı.

Etkinliklerin hiç bitmediği Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, “Sarı Sıcak Esintiler” isimli karma resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Küratörlüğünü Kudret Sönmez’in yaptığı serginin açılışına, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AVM Müdürü Mehmet Kenarcı, sanatçılar ve çok sayıda Adanalı ziyaretçi katıldı.

Sergiyi Optimum’a sıcak bir karşılama olarak nitelendiren serginin Küratörü Kudret Sönmez, “Optimum Adanalıları sıcak karşıladı. Adanalılar da Optimum’u sıcak karşılıyor” dedi. Adanalılarla ve bölge insanıyla böyle sanatsal etkinliklerde bir arada gelmekten çok mutlu olduklarını ifade eden Optimum Yönetimi, “Adana’nın toprağında sanat var. Bizler de Adanalı ressamları Optimum’da ağırlamaktan ve eserlerini sergilemekten çok memnunuz” diye konuştu. Resim sergisini gezen ziyaretçiler ise, “Adana’da böyle etkinliklerin olması çok güzel. Bizler buraya sadece alışveriş yapmak için gelmiyoruz. Bize birçok fırsatı bir arada sunan Optimum Yönetimi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

18 sanatçının birbirinden güzel 48 eserinin yer aldığı sergide, ilköğretim öğrencisi İlker Gündoğdu ve A. Efe Gündoğdu’nun resimleri yoğun ilgi gördü.

Sergide, Kudret Sönmez, Nezihe Tansuğ, Süleyman Mavruk, Ramazan Yıldırım, Edda Dachroth, Veysel Kubat, Mesut Eray, Salih Yeşilköy, Güzin Dinçgüroğlu, Necdet Annagür, H. Mehmet Özer, Nursel Çoban, M. Nuri Börüban, E. Hepşen Metin, İlker Gündoğdu, A. Efe Gündoğu, Şerife Ballı’nın eserleri yer alıyor. Sergi, 7 Haziran’a kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz