Oral Bektaş İlköğretim Okulu Projelerle Yarışıyor

Yozgat’ın Sorgun Oral Bektaş İlkokulunun başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ‘Atık Pil’ ve ‘Mavi...

Yozgat’ın Sorgun Oral Bektaş İlkokulunun başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ‘Atık Pil’ ve ‘Mavi Kapak Kampanyası’ başlatıldı. Kampanyaya katkıda bulunan öğrenciler okul öğretmenlerinin sponsorluğunda kalem, silgi, kalem tıraş, meyve suyu, diş macunu ve diş fırçası ile ödüllendiriliyor. Mavi kapakta hedeflerinin 250 bin adet, atık pilde ise 5 adet toplamak olduğun belirten Okul Müdürü Ömer Kahramanoğlu “Şuan toplanan mavi kapak miktarı 50 bin adeti geçti. Biz okulumuz olarak bu hedefi 250 bin olarak belirledik. İnşallah belirlediğimiz sayıya ulaşırız” dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Ömer Kahramanoğlu, 2011-2012 eğitim öğretim yılında başlatılan “Kimse Yoksa Biz Varız” Kampanyasının 2012-2013 eğitim öğretim yılında da devam edeceğini, okul yönetimi tarafından kurulan canlı gazete sayesinde Sorgun Kaymakamlığı’nın ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen diyabet eğitimi, küfürlü söze hayır, yaşlılar nerede biz oradayız ve ailemle kitap okuyorum projelerinin duyurulmasında etkin olarak kullanıldığını, ayrıca okullarında yapılan etkinliklerin veliler ve öğrencilerin izlemesi için güncellendiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz