Ordu 19 Eylül Stadı Çimleniyor

Orduspor’un iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadı'nın devam eden zemin çalışmalarında sona yaklaşıyor. Rulo...

Orduspor’un iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadı'nın devam eden zemin çalışmalarında sona yaklaşıyor. Rulo halinde TIR'larla Ordu’ya gelen çimler, 19 Eylül Stadyumu'na serilmeye başlandı.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı çimler gece stada serilirken, ilk çim dün gece Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’ın gözetiminde serildi. İlk çimi kendi elleriyle stada koyan Müdür Yılmaz, “Ordusporumuz inşallah burada çok güzel maçlar çıkartacak” diyerek temennide bulundu.

Reklam
Reklam

10 bin 172 metrekare çim serilecek olan 19 Eylül Stadyumu'nun cumartesi günü çim serme işleminin sona ereceğini söyleyen Ömer Yılmaz, “Çim serme işlemini başlattık. En geç cumartesi günü sahanın tamamı serilmiş olacak. Orduspor bu sene inşallah çok güzel bir zeminde mücadele edecek. Bu sahanın yapılması o kadar basit olmadı. İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin, Valimiz, milletvekillerimiz, genel müdürümüz hiç bir zaman desteklerini esirgemediler. İnşallah Türkiye’nin en güzel zemininde Orduspor futbol oynayacak. En kısa zamanda burayı bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Orduspor’a, Ordu’ya inşallah hayırlı olur. Gençlik Spor Müdürlüğü olarak bu çalışmayı yapıyoruz. Emeği geçen herkese Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanlarıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: