Ordu Belediyesi Çalışmaları

Ordu Belediyesi'nin altyapısı eksik cadde ve sokaklarda yağmur suyu hat çalışmaları ile yol çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Ordu Belediyesi'nin altyapısı eksik cadde ve sokaklarda yağmur suyu hat çalışmaları ile yol çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yeni Mahalle'de geçmişten kalan eksikliklere müdahale edildiği belirtilerek, "Bu doğrultuda altyapısı eksik olan cadde ve sokaklarda yağmur suyu hat çalışmalarını devam ettiren Ordu Belediyesi, altyapısını bitirdiği Yeni Mahalle 319 Nolu Sokak'ta şimdi de yol döşeme çalışmalarına başladı. Burada sürdürülen çalışmalarda daha önce yaklaşık 200 metrelik parke yolu söken ekiplerimiz, uzun yıllar önce yağmur suyu hattı yapılmadan parkesi döşenen yolu tekrar elden geçirdi" ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Açıklamada, her yağışlı havada sorunlarla karşı karşıya kalan bölge sakinlerinin, yapılan çalışmalarla artık problem yaşamayacağı vurgulandı.

Belediye Başkanı Seyit Torun'un da çalışmaları yerinde takip ettiği ve yetkililerden bilgi aldığı kaydedildi.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: