Ordu Belediyesi Yeni Hizmet Binasındaki Çalışmalar

Ordu Belediyesi'nin yeni hizmet binası için çalışmaların aralıksız sürdüğü ve binanın karkas kısmının yılbaşına kadar yetiştirileceği bildirildi.      

Ordu Belediyesi'nin yeni hizmet binası için çalışmaların aralıksız sürdüğü ve binanın karkas kısmının yılbaşına kadar yetiştirileceği bildirildi. Belediye Başkanı Seyit Torun, inşatta yetkililerle görüştüğünü ve yılbaşına kadar binanın karkas kısmının tamamlanacağını vurguladı. İnşaatın temelinde bir hayli uğraşıldığını ve şu ana kadar yapılan imalatların zor çalışmalar olduğunu ifade eden Torun, şunları kaydetti: "Planlanan programdan bir ay gibi bir uzama oldu, ancak bunu telafi edeceğiz. Bu projenin en zor kısmı temel kısmı idi. Yetkililerden aldığım bilgi doğrultusunda yılbaşına kadar karkasını bitirmeyi planlıyoruz. Bu proje kolay bir imalat değil, yeni birçok teknoloji uygulanacak. Örneğin bina, deniz suyu ile ısıtılıp yine deniz suyu ile soğutulacak. Bu nedenle arkadaşlarımız çok titiz bir çalışma yürütüyor. Şu anda projede bir yapı ortada gözükmüyor olabilir, ancak bugüne kadar yürütülen çalışmalar inşaatın en zor kısımlarıydı." Hizmet binasının bodrum, zemin ve zemin üstünden oluşan 3 kat olarak projelendirildiğini belirten Torun, şöyle devam etti: "Projede bütün girişler ve kullanım alanları engellilerin kullanımına göre hazırlandı. Binanın içerisi bir avlu mantığıyla oluşturuldu. Eski evlerden esinlenip büyütülmüş bir yapı. Bina eski evlerdeki gibi ahşap merdivenli büyük bir avluya sahip. Binanın altında 70 araçlık otopark ve binanın 3 girişi bulunuyor. Halkın girişi ve resmi girişin olduğu bir bina. Üst bölümünde 180 kişilik büyük bir meclis ve toplantı salonu bulunuyor. Çatıdan cam ile ışığı avluya alınıyor. Binanın bölümleri ihtiyaca uyumlu değişilebilir, esnek bir yapıya sahip."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: