Ordu Belediyesi'nden Park Çalışmaları

Ordu Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarında devam eden park çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Ordu Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarında devam eden park çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Ordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Ordu Belediyesi'nin mahallelerdeki park sayısını artırmak için yoğun bir mesai harcadığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ordu Belediyesi kentin birçok bölgesinde yeşil alanlarda düzenlemelerini sürdürürken, mahallelerdeki park sayılarını artırmak için de yoğun bir mesai harcıyor. Şahincili Mahallesi'nde, Doğakent'in alt bölgesindeki 572 No'lu Sokak üzerinde yer alan çok amaçlı park da bunlardan sadece biri. Toplam 4 bin metrekarelik alanı kapsayan proje içerisinde gölet, spor aletleri, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma mekanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Gölet içerisini doğal dere taşı ile kaplayan Ordu Belediyesi, yürüyüş yollarında ise 10x10 granit küp taş kullanıyor. Proje kapsamında ağaçlandırma çalışmalarına başlayan Ordu Belediyesi kısa bir süre içerisinde parkı hizmete sokmayı planlarken, parkın, bölgede görselliği ve kullanımı ile vatandaşların ilgisini çekmesi bekleniyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hayati Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: