Ordu Haberci 9 Yıllık Geleneği Bozmadı

Ordu Haberci Gazetesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl da 9.su yapılan "yılın...

Ordu Haberci Gazetesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl da 9.su yapılan "yılın En’leri anketi" sonuçlandı.

Anket çalışmalarına çok sayıda Haberci Gazetesi okuru büyük ilgi gösterdi. Ankete katılanlar, anket formunda yer alan kuruluşlar ve kişiler için tercihte bulundular. Yapılan sayım sonucunda da Orduluların başarılarına öncelik verdiği isimler belirlendi. Yılın En’leri seçilenlere ödülleri 11 Mayıs’ta düzenlenecek olan yemekli bir gecede törenle verilecekken, yılın siyasetçisi Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, yılın bakanı İdris Naim Şahin, yılın bürokratı Vali Orhan Düzgün, yılın Milletvekili Fatih Han Ünal, yılın belediye başkanı Selami Çarkçı, yılın iş adamı Hasan Çebi, yılın girişimcisi Aydın İleli, yılın işletmesi Aktaşlar Pide, yılın iş kadını Selda Genç, yılın yöneticisi Sinan Şahin, yılın sivil toplum örgütü Ordu Memur-Kent, yılın meslek kuruluşu Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, yılın eğitim kurumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yılın kurumu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Yılın onur ödülü ise düzenlenecek törenle Ordu Sanat Evi Başkanı Sevinç Özel ve eski Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atilla Öztürk’e verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz