Ordu İl Genel Meclis Binası Hizmete Giriyor

Ordu İl Genel Meclisi’nin yeni hizmet binası önümüzdeki ay hizmete giriyor.İl Özel İdare kampüs alanı...

Ordu İl Genel Meclisi’nin yeni hizmet binası önümüzdeki ay hizmete giriyor.

İl Özel İdare kampüs alanı içerisinde inşa edilen ve temeli geçen yıl Mayıs ayında atılan Ordu İl Genel Meclisi binası, tamamlanma aşamasına geldi. Halen çalışmalarını Ordu Valiliği toplantı salonunda yürüten ancak çalışma ofislerinin yetersizliği veya olmayışından olumsuz etkilenen İl Genel Meclisi’nin Özel İdare kampüs alanı içerisinde inşa edilen ve temeli geçen yıl mayıs ayında atılan binası tamamlanma aşamasına geldi. Ordu İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş, ağustos ayı birleşim toplantılarını yeni salonda yapmayı planladıklarını belirterek, yeni ve rahat bir çalışma ortamına kavuştukları için mutlu olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

2 bin 460 m2 kapalı alan üzerine inşa edilen ve bodrum dahil olmak üzere 4 katlı olan binanın zemin katında, maksimum görüş açısı sağlayacak eğimli 124 kişilik kapasiteye sahip meclis salonu, ayrıca salonda misafir izleyicilerin ve basın mensuplarının toplantıları takip edebileceği 130 kişilik loca şeklinde bir izleyici kısmı bulunuyor. Salonda ayrıca toplantıların görüntüleri ayrı bir locada kayıt altına alınacak. Yeni hizmet binasında, 11 çalışma odası, 4 grup toplantı odası, 35 kişilik seminer salonu, kafeterya, Meclis Başkanlık Makamı ve Valilik Makamı için ayrılmış bölümler de yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: