Ordu Kayak Kulübü Kayak Dostu Ve Kayakçı Yetiştirecek

Ordu Kayak Spor Kulübü Genel Sekreteri Tansu Genç, Ordu'da kayak dostları ve kayakçı yetiştirmeyi amaçladıklarını...

Ordu Kayak Spor Kulübü Genel Sekreteri Tansu Genç, Ordu'da kayak dostları ve kayakçı yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kulübün hiç bir ticari kazanç gözetmediğinin altını çizen Genç, "Faaliyet giderleri hesaplanarak, katılımcılara giderler üzerinden belirlenen ücretleri kulübümüze ön kayıtla birlikte bağışlayanlar kayak başlangıç kursuna alınacaktır" dedi.

Orduluları kayakla tanıştırmak istediklerini belirten Genç, konuşmasına şöyle devam etti: "Ordu ilinde yaşayan kayak öğrenmek isteyen gönüllüleri kayakla tanıştırmak, insanları yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da hareketli bir hayat sürmelerine yardımcı olmaları amacıyla başlangıç kursu ön kayıtlarımız başlamış olup, sezon boyunca ön kayıtlar devam edecektir. Kayak başlangıç kursuna katılanlar altı günlük toplamda yirmi dört saatlik eğitime alınacaklar. İnsanların kayağa ilgi duymalarını istememizdeki nedenlerden birisi de Ordu’da kayak merkezini aktif olarak kullanabilecek kayak dostları ve kayakçılar yetiştirmeyi amaçlıyor olmamızdır.”

Reklam
Reklam

Genç, kurslar sonunda Ordu’yu ulusal ve uluslararası arenada temsil edecek sporcuların yetiştiğini birlikte göreceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: