Ordu Milli Eğitim Müdürü Türkkan: "4+4+4 Yeni Eğitimsistemi Kapsamında Ordu Genelinde 41 Okul Ilköğretime,35 Okul Ise Ortaokula Dönüştürüldü"

Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, "4+4+4 yeni eğitim sistemi kapsamında Ordu genelinde 41 okul ilköğretime, 35 okul ise ortaokula

Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, "4+4+4 yeni eğitim sistemi kapsamında Ordu genelinde 41 okul ilköğretime, 35 okul ise ortaokula dönüştürüldü" dedi.

Türkmen, yeni eğitim sistemiyle ilgili makamında düzenlediği basın toplantısında, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeni sistemle birlikte il genelinde çalışma sürdüğünü belirten Türkkan, "Amacımız kamuoyundaki bazı karışık bilgileri en doğru şekilde vatandaşlara iletmek" diye konuştu.

4+4+4 yeni eğitim sisteminin son derece faydalı olduğuna işaret eden Türkkan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"4+4+4 yeni eğitim sistemi kapsamında Ordu genelinde 41 okul ilköğretime, 35 okul ise ortaokula dönüştürüldü. Bu değişiklikler hemen hemen tamamlanma aşamasına geldi. Bakanlığın gönderdiği yazılar çerçevesinde gerekenleri vakit geçirmeden yapıyoruz. Amacımız yeni sisteme en kısa sürede ayak uydurmak. Öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi bu sisteme hazırlamak. Bunun yanı sıra velilerimizin kafasındaki karışıklığı ise en kısa sürede gidermek. Yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasına kadar bizden istenen her şeyi yerine getirmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki 4+4+4 yeni sistemin oturmasıyla her şey daha güzel olacak."

Türkkan, yeni sistemle birlikte ilkokul ve ortaokula dönüştürülen okulların tam listesinin kurumun resmi sitesinde yayımlandığını, ilgilenen velilerin de buradan faydalanabileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Hayati Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: