Ordu Özel İdare'de Proje Eğitimleri Başladı

Ordu Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Eyüp Elmas, Ordu ilinin gerek Avrupa Birliği (AB) gerekse...

Ordu Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Eyüp Elmas, Ordu ilinin gerek Avrupa Birliği (AB) gerekse Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) proje karşılığı hibe desteklerinden daha fazla pay alabilmesi için kurum bünyesinde proje yazma kapasitesini arttırmak amacıyla eğitimlerin başladığını söyledi.

Eyüp Elmas yaptığı açıklamada, proje yazma eğitimlerine sadece İl Özel İdaresi çalışanlarının değil kurum dışından da eğitime katılanların bulunduğunu belirterek, "Eğitimlerimizin ilki 28 Nisan Cumartesi günü yaklaşık 15 kişilik ilk grubun katılımıyla başladı. Eğitimler sonucunda İl Özel İdaresi olarak daha fazla sayıda proje hazırlayarak AB, DOKA ve diğer kaynaklı hibe desteklerinden faydalanmayı, bu sayede Ordu'ya katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Elmas, "Ordu İli, AB ve DOKA projeleri hazırlayan en faal illerden bir tanesi. Özel İdare olarak tarım, turizm ve sosyal amaçlı projelerin sayısını arttırarak hem şehir kalkınmasına, hem de istihdama katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: