Ordu Özel İdareye 6 Yeni Kamyon

Ordu Özel İdare Genel Sekreterliği, köy hizmetlerinde kullanılmak üzere 6 adet yeni kamyonu araç parkına...

Ordu Özel İdare Genel Sekreterliği, köy hizmetlerinde kullanılmak üzere 6 adet yeni kamyonu araç parkına kattı.

Araç parkında bulunan 20-24 yaş arasındaki 27 kamyonu hurdaya ayıran Ordu Özel İdare Genel Sekreterliği, yeni model araçları bünyesine katıyor. Tanesi 156 bin lira olan ve 938 bin lira ödenerek alınan 6 adet kamyon, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın ve şube müdürlerinin bulunduğu törenle hizmete girdi. Ordu Valisi Orhan Düzgün, burada yaptığı açıklamada, Özel İdare araç parkını yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. 27 aracın hurdaya ayrılmasıyla araç parkındaki en eski aracın 2009 model olduğunu dile getiren Vali Düzgün, “Alınan bu kamyonlar Ünye, Fatsa, Kumru, Mesudiye, Kabadüz ve Ulubey ilçelerindeki bakımevlerinde görevlendirilecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Açılış töreninin ardından Ordu Valisi Orhan Düzgün, Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın, yeni araçlara binerek bir süre özelliklerini denediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: