Ordu Ticaret Borsası'nda Seçimlere Doğru

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Necdet Gürsoy, yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını duyurmasının ardından, Ordu'da fındık tüccarı Ali Çebi, Ordu Ticaret

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Necdet Gürsoy, yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını duyurmasının ardından, Ordu'da fındık tüccarı Ali Çebi, Ordu Ticaret Borsası'nın şubat ayı içinde yapılması planlanan seçiminde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'nde basın toplantısı düzenleyen Çebi, yaptığı açıklamada, 17 Şubat 2013 tarihinde Ordu Ticaret Borsası seçimin gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına 15 ilçede ve merkezde delegelerin desteğini alarak aday olduğunu ifade eden Çebi, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Öncelikle 1936 yılından bugüne Ordu Ticaret Borsası'nın bugünlere gelmesini sağlayan tüm eski başkan, yönetim kurulu, meclis üyeleri, delegeleri ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Meclisimizle birlikte fındık sektöründe üreticisinden manavına, fabrikacısından sanayici ve ihracatçısına zincirin değişmez ve birbirinden ayrılmaz birer halka olduğunu, aynı geminin içinde olduğumuzu üstüne basarak belirtmek istiyoruz. Biz bu bağlamda sektör içi ayrım yapılmasına kesinlikle karşıyız. Biz bir aileyiz. Bu aile birbirine ne rakip olabilir ne de düşman olabilir. Bu aile birbirinin kardeşi, birbirinin ortağıdır. Hedefimiz yeni dönemde meclisimiz ile beraber tüm delegelerin desteğini alarak Ordu Ticaret Borsası'nı her alanda lider borsa haline getirmektir. Bu yolda yürümeye tüm kesimleri kucaklayarak ve sevgi bağını kuvvetlendirerek başlayacağız. Projelerimizi üyelerimiz ile paylaşarak ülke geneli ve Ankara nezdinde daha fazla söz sahibi olacağız. Bu vesile ile 17 Şubat 2013 tarihinde Ordu Ticaret Borsası seçimlerine meclisimiz ile beraber adaylığımızı yineler, hayırlara vesile olmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hayati Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: