Ordu Ticaret Borsası'ndan Ordu Belediyesi'ne Itfaiye Aracı Desteği

Ordu Ticaret Borsası (OTB) tarafından Ordu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bir itfaiye aracı hibe edildi.

Ordu Ticaret Borsası (OTB) tarafından Ordu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bir itfaiye aracı hibe edildi.

Ordu Ticaret Borsası Meclisi'nin aldığı kararla Ordu Belediyesine hibe edilen arozözün devir teslimi törenle gerçekleşti.

Ordu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önünde gerçekleşen törene Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy, yönetim kurulu üyeleri ve itfaiye personeli katıldı.

Torun, aracın hizmete girmesi öncesinde yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu bir öncü araç. Ticaret Borsasının gösterdikleri bu kadirşinaslıktan dolayı teşekkür ediyorum. Allah kullandırmayı nasip etmesin. Ancak ihtiyaç duyulduğunda çok önemli bir araç. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy ise borsa meclisinin ortak kararı ile çalışma yürütülerek, itfaiye aracının hibe edilmesine karar verildiğini söyleyerek, "Araç Ordumuza hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından aracın kurdelesi kesilerek hizmete alındı.

Muhabir: Hayati Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: