Ordu Valisi Kenan Çiftçi'den Ziyaretler

Ordu Valisi Kenan Çifti, basın kuruluşları ve dernekleri ziyaretleri kapsamında Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. 

Ordu Valisi Kenan Çifti, basın kuruluşları ve dernekleri ziyaretleri kapsamında Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. Beraberinde Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz ile birlikte derneğe gelen Vali Çifti'yi dernek lokalinde gazeteciler karşıladı. Ziyarette bir süre gazetecilerle sohbet eden Vali Çifti, daha sonra yaptığı kısa değerlendirmede Ordu'daki görevine başlayalı 2 ay olduğunu ve Ordu basınını yakından tanımaya çalıştığını söyledi. Şu ana kadar gazetecilerle her konuda anlaştıklarını ifade eden Çiftçi, göreve başladığı günden bu yana kendisine destek olan bütün gazetecilere teşekkür etti. Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise Vali Kenan Çifti'ye başarı dileklerini yineledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: