Ordu'da 2 ayrı patlama

ORDU (İHA) - Ordu'da, Ülkü Ocakları Şubesi'nin bulunduğu bina ile bir simit sarayında patlama meydana geldi. MHP Ordu İl Başkanlığı binasına konulan bomba ise polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.30 sıralarında polise, Merkez Karakolu yanında bulunan MHP İl Başkanlığı'nın su saatine bomba konulduğu ihbarı yapıldı. Polis burada önlem alırken, olay yerine 150 metre mesafede bir simit sarayının 2. katında patlama oldu. Patlamada simit sarayı ve çevredeki işyerlerinin camları kırıldı. MHP İl Başkanlığı'nı bırakıp patlamanın olduğu simit sarayına yönelen polis, olay yerinde soruşturma yaparken, buraya 100 metre mesafedeki Köprübaşı Mevkii'nde bulunan Bayram Yürür İş Merkezi'nin 4. katındaki Ülkü Ocakları Ordu Şubesi'nin elektrik panosunda bir bomba daha patladı. Patlamadan dolayı olay yerinde maddi hasar meydana geldi.

Reklam
Reklam

MHP İl Başkanlığı'ndaki bomba da etkisiz hale getirildi. Köprübaşı Mevkii ve çevresi trafiğe kapatılırken, özel tim de olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Patlamalarla ilgili soruşturma sürüyor.