Ordu’da 30 Girişimciye Sertifika

Ordu’da Türkiye Küçük ve Orta Ölç ekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV)...

Ordu’da Türkiye Küçük ve Orta Ölç ekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV) ve KOSGEB işbirliğinde, Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” kapsamında başarılı olan 30 katılımcıya sertifikaları törenle verildi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 26 Temmuz 2012 tarihinde başlayan ve 60 saatlik ders programı kapsamında devam eden girişimcilik eğitimi tamamlandı. Eğitim programının tamamlanmasının ardından düzenlenen sertifika töreninde başarılı olan 30 katılımcıya sertifikaları takdim edildi. Sertifika töreninde konuşan TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi ve KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz, TOSYÖV’ün 1989 yılında bu yana girişimcilik kültürünün yerleşmesi ve KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması için çalışmalar yaptığını, bu yıl Garanti Bankası Sponsorluğunda KOSGEB kapsamında 9 ilde eğitimler planladıklarını, bu eğitimlerin Ankara, İzmir, Ordu illeri kapsamında olanlarını tamamladıklarını, şu an Konya’da eğitimlerin devam ettiğini belirterek, yıl sonuna kadar, Gaziantep, Adana, Bursa, Malatya, Denizli ilerinde de uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından başarılı olan 30 katılımcıya sertifikaları TOSYÖV Yönetim Kurulu Üyesi ve KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz, TOSYÖV Yönetim Kurulu Üyesi Turan Özfurat, Ordu Vali Yardımcısı Salih Yüce, KOSGEB Uzmanı Oğuzhan Er, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Garanti Bankası Ordu Şube Müdürü Eşref Karabatak, TOSYÖV Girişimcilik Eğitmeni Cüneyt Örkmez tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz