Ordu'da ana oğul mucize kurtuluşu anlattı

Ordu'da, 11 Aralık’ta Eskipazar Sapağı'nda meydana gelen trafik kazasından kurtulan 10 yaşındaki Hamza'yı ve kaza...

Ordu'da, 11 Aralık’ta Eskipazar Sapağı'nda meydana gelen trafik kazasından kurtulan 10 yaşındaki Hamza'yı ve kaza anında çaresizce donup kalan anne Saynur Cihan, yaşadıkları o anı anlatırlarken sanki tekrar yaşıyor gibiydiler. Anne Saynur Cihan, “Hiçbir anne böyle bir duygu yaşamasın.” dedi.
Eskipazar Sapağı'nda, 11 Aralık’ta meydana gelen trafik kazası, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmişti. Görüntülerde, Eskipazar minibüsünden annesiyle inen 10 yaşındaki Hamza Cihan, kamyonetin çarpmasıyla yolun karşısına savruluyor ve birkaç saniye sonra hiçbir şey olmamış gibi koşarak annesine sarılıyordu.
Hamza'nın annesine sarılmasıysa o an için zamanı dondurup her şeyi unutturuyordu. Tabiri yerindeyse kazadan mucize eseri kurtulan Hamza Cihan, o anları şöyle anlattı: “Ben annemin elini tutuyordum. Annemin arkasındaydım. Birden minibüs ters döndü. Annemin elini bıraktım. Minibüs önce bana vurdu. Sonra ben mermerlere çarptım. Nasıl olduğunu anlamadım. Daha sonra yerden kalktım. Baktım annem ağlıyor, hemen anneme koştum ‘anne ben iyiyim’ dedim. Nasıl olduğunu anlamadım. Sonra insanlar geldiler bize su falan içirdiler."
Kaza'dan mucize eseri kurtulan Hamza Cihan'ın sağlık durumu iyi, vücudunda sadece küçük çürükler bulunuyor. Belki de bir anneyle oğulun yaşayacağı en zor anları yaşayan anne Saynur Cihan ise yaşananları bir annenin gözünden belki de kalbinden anlatıyor. “Ben Ordu’dan geliyordum. Oğlumun elini tutuyordum. Nasıl oldu anlamadım, birden elimden koptu arkadan gelen minibüsün önünde kaldı. Minibüs önce Hamza’ya vurdu. Daha sonra Hamza, mermerlere düştü. O an yaşadıklarımı anlatamam. Çok korktum. Oğluma arabanın vurduğunu görünce resmen dizlerimin bağı çözüldü. Ayakta duramadım Allah hiçbir anneye böyle bir şey yaşatmasın. Sadece anneye değil, kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Hamza bu kazadan çok etkilendi. Kazanın şokunu hala üzerinden atamadı. Ben 10 gündür Hamza’yla yatıyorum.
Baba Muharrem Cihan ise kazayı duyduğunu söylerken, “Ben kazayı duydum ama başka çocuklara vurdu sandım. Çünkü o sırada yukarı doğru çocuklar gidiyordu. Kaza yerine çıktım baktım ki olay çok farklı. Bizim çocuğa vurmuş meğerse. O an çok farklı şeyler hissediyorsunuz tabi.” dedi.
Cihan ailesi ise şimdi çocuklarına daha sıkı sarılırlarken, tek istekleri var, o da kavşağın ışıklandırılması.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz