Ordu'da ATAK Toplantısı Vali Düzgün Başkanlığında Yapıldı

Ordu'da Aylık Takip ve Koordinasyon Toplantısı (ATAK) Vali Orhan Düzgün başkanlığında yapıldı.

Ordu'da Aylık Takip ve Koordinasyon Toplantısı (ATAK) Vali Orhan Düzgün başkanlığında yapıldı.

Valilik salonunda gerçekleştirilen ATAK toplantısında il genelinde emniyet, sağlık, çevre ve şehircilik, tarım ve ulaşım alanlarında yürütülen çalışmalar ele alındı.

Vali Düzgün, burada yaptığı konuşmada, kaymakamlardan özellikle bölgelerinde bulunan internet kafelerin denetimlerine önem vermelerini istedi.

Türkiye'de çocukların yüzde 85'inin çeşitli sosyal paylaşım sitelerine üye olduğunu, yüzde 42'sinin ise ailelerine ait kişisel bilgileri internet ortamında paylaştıklarının tespit edildiğini ifade eden Vali Düzgün, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Çocuklarımızı her türlü tehlikeden nasıl koruyorsak, internetteki tehlikelerden de korumamız lazım. Bu nedenle güvenli internet kullanımı konusunda toplumumuzu bilgilendirmeli ve bilinçlendirmeliyiz. Valilik olarak, tüm kamu kurumlarında güvenli internet kullanımını zorunlu kıldık. Bununla ilgili çalışmaları yapmaktayız. İnternet kafelere yönelik kontrol ve denetim faaliyetlerini de artırmış durumdayız. İlçelerde de kaymakamlarımız internet kafe denetimlerine önem vermeliler."

-"Soruşturma başlattık"-

Vali Düzgün, kurumlarda çalışan personelin mesai saatine dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, "Bazı ilçeler ve kurumlarda buna dikkat edilmediği yönünde şikayetler geliyor. Şikayetlerin değerlendirilmesi sonucunda bazı kurum yöneticileri hakkında soruşturma başlatıldı. Kaymakamlarımız, ilçelerindeki kurumlarda çalışan memurların mesaiye devamını takip etmeliler" dedi.

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: