Ordu’da CİMER eğitimi verildi

Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce, ilçe kaymakamlıkları bünyesindeki CİMER koordinatör ve kullanıcılarına yönelik eğitim programı düzenlendi.1-24 Nisan 2019 tarihleri arasında, her ilçede ayrı olarak düzenlenen CİMER eğitim programında, Ordu Valiliği CİMER Koordinatörü Turgut Buğra Akdoğan tarafından ilçe kaymakamlıklarına bağlı 285 birimde görev yapan CİMER koordinatörlerine ve kullanıcılarına, CİMER sisteminin işleyişi, kullanımı, sistemde yaşanan aksaklıkların giderilmesi konularında eğitim verildi.Eğitim programında, 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu, 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile vatandaş başvurularına ilişkin Cumhurbaşkanlığı’nın 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayılı Genelgesi, hakkında CİMER koordinatör ve kullanıcılarına bilgiler aktarıldı.

Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce, ilçe kaymakamlıkları bünyesindeki CİMER koordinatör ve kullanıcılarına yönelik eğitim programı düzenlendi.
1-24 Nisan 2019 tarihleri arasında, her ilçede ayrı olarak düzenlenen CİMER eğitim programında, Ordu Valiliği CİMER Koordinatörü Turgut Buğra Akdoğan tarafından ilçe kaymakamlıklarına bağlı 285 birimde görev yapan CİMER koordinatörlerine ve kullanıcılarına, CİMER sisteminin işleyişi, kullanımı, sistemde yaşanan aksaklıkların giderilmesi konularında eğitim verildi.
Eğitim programında, 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu, 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile vatandaş başvurularına ilişkin Cumhurbaşkanlığı’nın 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayılı Genelgesi, hakkında CİMER koordinatör ve kullanıcılarına bilgiler aktarıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz