Ordu'da Eğitime 22 Yeni Bina

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, 2013 yılı içerisinde Ordu ve ilçelerinde toplam 22...

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, 2013 yılı içerisinde Ordu ve ilçelerinde toplam 22 binayı eğitim ve öğretime kazandıracaklarını söyledi.

2013 yılında gerçekleştirilecek yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan Nevzat Türkkan, 2012 yılında temeli atılan, 2013 yılın da ise yapımına başlanılan ya da ihalesi yapılan toplam 22 binayı ve 272 dersliği eğitim ve öğretime kazandıracaklarını belirtti. Bu yıl Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 9 milyon TL bütçe ayrıldığını kaydeden Türkkan, "Bu yatırımın şehrimize getirilmesinde emeği geçen başta eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Milletvekilleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bizler Ordu Valimiz, Ordu Meclis Başkanımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İl Özel idaresi ile ortak çalışmalar sonucunda 2013 yılı için birçok yatırımı yapmayı planladık ve bu plan doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Eğitim ve öğretimde çıtayı yükseltmek için sürekli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Müdür Türkkan, "Göreve başladığımız zamandan beri sürekli eğitimle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Yavrularımızın eğitimine ne kadar önem verirsek geleceğimizi o kadar garanti altına almış oluyoruz. İnşallah her konuda başarı çıtamızı yükselteceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: