Ordu'da Kaza: 6 Yaralı

Ordu’nun Perşembe ilçesi Çerli köyünde, 06 S 7608 plakalı otomobilin takla atması sonucu 6 kişi...

Ordu’nun Perşembe ilçesi Çerli köyünde, 06 S 7608 plakalı otomobilin takla atması sonucu 6 kişi yaralandı.

Erzurum’un Oltu ilçesinde astsubay olarak görev yapan Salih Harun Horuztepe (31), eşi Belma (24), çocuğu Çağan Ayaz(2), babası Mehmet Yalçın ve annesi Halime Horuztepe tatil için Ordu'ya doğru yola çıktı. Yolda kendilerini karşılayan ile Emrah Kontaş'ı da yanlarına alan aile yola devam etti. Çerli köyünde sürücü Horuztepe, önüne aniden bir otomobil çıkması ile direksiyon hakimiyetini kaybedince araç taklalar atarak 5 metre aşağıdaki araziye düştü.

Reklam
Reklam

Çevredekilerin ve olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile araç içerisinden çıkarılan yaralılar, Ordu’da çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: