Ordu'da Ocak Ayı Içinde Vefat Eden Gazeteciler Anıldı

Ordu'da ocak ayı içinde vefat eden gazeteciler mezarları başında anıldı.

Ordu'da ocak ayı içinde vefat eden gazeteciler mezarları başında anıldı.

Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Garnizon Komutanı Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, daire müdürleri, Ordu'da bulunan basın kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda gazetecinin katıldığı anma programında, merhum gazetecilerin mezarları ziyaret edilerek dua okundu.

Belediye Başkanı Seyit Torun, burada yaptığı konuşmada, ocak ayının Ordu basını adına üzücü bir ay olduğunu söyledi.

Hayatını kaybeden gazetecilerin büyük bir çoğunluğunun ocak ayı içinde vefat ettiğini anımsatan Torun, "Bugün mezarları başında andığımız gazeteciler Ordu'nun gelişmesinde ve büyümesinde geçmişte çok önemli görevler üstlendiler. Ruhları şad olsun, onları rahmetle, minnetle anıyoruz. Ben bugüne kadar kaybettiğimiz bütün basın şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: