Ordu'da Okul Açılışları

Ordu Valisi Orhan Düzgün, merkez ilçede yapımı tamamlanan 7 okul binasının İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in katılımıyla 6 Kasım tarihinde

Ordu Valisi Orhan Düzgün, merkez ilçede yapımı tamamlanan 7 okul binasının İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in katılımıyla 6 Kasım tarihinde hizmete açılacağını bildirdi.

Vali Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, Ordu-da eğitimin kalitesini yükseltmek, daha modern ve yüksek teknoloji ile donatılmış okullarda öğrencilere ve öğretmenlere eğitim, öğretim imkanı sağlamak amacıyla, 7 okul binasının daha hizmete hazır hale getirildiğini belirtti.

Yeni okul binalarının 16 Kasım da düzenlenecek törenle resmi açılışlarının yapılacağını ifade eden Vali Düzgün, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ordu-nun eğitimde ihtiyacı olan yeni okulların yapılması yönündeki çalışmalarımızı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yürüteceğiz. Bu kapsamda Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi, Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulu, Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu, Şehit Ersin Bacaksız İlkokulu-Ortaokulu ile Karşıyaka Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu daha önce fiilen eğitime başlamıştı. Ancak söz konusu 7 okulumuz İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin'in katılımıyla 16 Kasım tarihinde hizmete açılacak"

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: