Ordu’da Şoför Esnafından Örnek Davranış

Ordu’da engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak amacıyla sürdürülen ‘mavi kapak’ kampanyasına toplu taşımacılık yapan şoför...

Ordu’da engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak amacıyla sürdürülen ‘mavi kapak’ kampanyasına toplu taşımacılık yapan şoför esnafı da katıldı.

Aynı durağı kullanan Ordu-Giresun, Ordu-Perşembe ve Ordu-Eskipazar TOKİ arasında toplu taşımacılık yapan şoför esnafı, durağa kutu asarak her gün çok sayıda mavi kapak toplanmasını sağlıyor.

Şoför esnafı, yaz mevsimi sebebiyle su tüketiminin arttığını belirterek, “Duraktan geçen veya yolcular bitirdikleri su petlerindeki mavi kapağı çıkarıp kutuya atıyor. Biz de mavi kapak konusunda yolcuları teşvik ediyoruz. Kutu her gün dolup boşalıyor” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: