Ordu’da Tgb, Teröre Lanet Mitingi Düzenledi

Ordu’da Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından ‘30 Ağustos Zafer Bayramı...

Ordu’da Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından ‘30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Karadeniz Buluşması ve Teröre Lanet Mitingi’ düzenlendi.

Rıhtım mevkisinde toplanan yaklaşık 500 kişilik kalabalığın 'Gençlik Marşı' ile yürüyüşe geçmesiyle başlayan mitinge CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, CHP Ordu İl Başkanı Osman Güngör, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Angın, İşçi Partisi Ordu İl Başkanı Şadi Genç, Kent Konseyi Başkanı Haluk Türkmen ve çok sayıda Ordu ve Giresun’dan gelen TGB’li genç katıldı.

Reklam
Reklam

Sahil boyunca gerçekleştirilen yürüyüşte “Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir”, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarının atıldı. Atatürk Anıtında sona eren yürüyüşte kalabalık hep bir ağızdan ‘Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini’ okudu. Hitabenin ardından Ordulu şehitlerden bir kısmının isimleri tek tek sayıldı. Her isim okunuşunda alanda bulunan kalabalık 'Burda' diyerek şehidi andı. Miting yapılan açıklama ile birlikte miting olaysız sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz