Ordu'da Ziraat Bankası'nda Yangın

Ordu'da tadilat nedeniyle boş olan Ziraat Bankası binasının kazan dairesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Ordu'da tadilat nedeniyle boş olan Ziraat Bankası binasının kazan dairesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Tadilatı yürüten firma görevlilerince kazan dairesinde yapılan çalışma sırasında çıkan yangına Ordu Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle kazan dairesine girmekte zorluk çeken ekipler, binanın camlarını kırarak içeriye su sıktı. Yangın, daha sonra kazan dairesine inen ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Bu arada yangın sırasında binanın üst katındaki lojmanlarda oturan ve dumandan etkilenen bazı vatandaşlara da sağlık ekipleri müdahale etti. Ziraat Bankası Ordu Şube Müdürü Zeki Cabi, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangına kazan içerisinde kalan kalıntıların neden olduğunu söyledi. Bu durumun zaman zaman tadilat yapılan yerlerde yaşanan bir hadise olduğunu ifade eden Cabi, "Kazanın sökülmesi esnasında kazan içersinde kalan kalıntılar alev almış. Bu da doğal olarak duman yapmış. Ne binada ne de lojmanlarda yer alan insanlarımızda en ufak bir yaralanma veya can kaybı yoktur." Cabi, binada bulunan mevcut kazanın doğalgaza geçecekleri için söküldüğünü sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: