Ordu'daki Eğitim Yatırımları

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, il genelinde 44 okulda 901 akıllı tahta ile eğitim faaliyetlerine devam edildiğini bildirdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, il genelinde 44 okulda 901 akıllı tahta ile eğitim faaliyetlerine devam edildiğini bildirdi. Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim alanında teknolojinin en son imkanlarının kullanıldığını belirtti. Ordu’da altyapı çalışmaları tamamlanmış okulların tümünde 9'uncu sınıf öğrencilerine tablet dağıtımı yapılacağının ifade eden Ünal, şunları kaydetti: "İlimizde 44 okulumuzda 901 akıllı tahta ile eğitim faaliyetleri devam etmektedir. Şimdiye kadar altyapısı tamamlanan okullarımızda bin 31 öğrencimize tablet dağıtılmıştır. 2014 yılının içerisinde bütün meslek liselerimize, il ve ilçe merkezlerindeki bütün ilkokul ve ortaokullara akıllı tahtalar dağıtılacak. Altyapısı bitmiş olan okullarda 9'uncu sınıf öğrencilerimizin tamamına tablet dağıtılacak. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize daha iyi eğitim imkanı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Şimdiden 2014 yılında eğitim ve öğretim açısından bütün öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: