Ordu'daki Trafik Kazası

 Fatsa ilçesinde kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisinin cenazesi, toprağa verildi.

Fatsa ilçesinde kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisinin cenazesi, toprağa verildi. Lise öğrencisi Şeyma Beşik'in cenazesi, vefat ettiği özel hastanenin morgundan alınarak, Dolunay Mahallesi'ndeki evine getirildi. Beşik'in yazma örtülü tabutu, çeyiz sandığı üzerine kondu. Burada helallik alınmasının ardından cenaze, Orta Büyük Cami'ye götürüldü. Beşik'in cenazesi, Fatsa Müftüsü Hüseyin Can'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Kabakdağı Mahallesi'ndeki aile kabristanına defnedildi. Cenaze törenine, Beşik'in ailesi ve yakınları ile Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa Emniyet Müdürü Muharrem Elmas ile çok sayıda sınıf arkadaşı katıldı. Şeyma Beşik'in babası, Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Cemal Beşik, cenazeye katılan basın mensuplarına, "Bugün kızımın düğünü var. Bu düğünü iyi çekin. Kızım gelinlik giyemeden genç yaşta aramızdan ayrıldı" dedi. Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Şeyma'nın okul arkadaşları da üzüntülerini dile getirdi. Sınıf arkadaşı Emre Cihad Özgen, çok sevdikleri bir arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayarak, "Bütün öğrenciler onu derslerindeki başarısından dolayı çok kıskanırdı. Talihsiz bir şekilde Şeyma’nın aramızdan ayrılması bizleri derinden üzdü" dedi. Mehmet Soytürk idaresindeki 34 DB 9463 plakalı kamyonet, önceki gün Dolunay kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan Şeyma Beşik ve Emine Özgen'e (17) çarpmış, ağır yaralanan Beşik, kaldırıldığı özel hastanede kurtarılamamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: