Ordu’dan Kınama

Orduspor Kulübü, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısını kınadı.Mor-beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, “Gaziantep Karşıyaka Polis...

Orduspor Kulübü, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısını kınadı.

Mor-beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, “Gaziantep Karşıyaka Polis karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç ile teröristler tarafından gerçekleştirilen patlamada ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizde Ramazan Bayramının mutluluğunun yaşandığı bu günde, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü zedeleme hedefinde olan bu saldırı asla amacına ulaşmayacaktır.

Reklam
Reklam

Gaziantep'te yaşanan hain saldırıyı lanetliyor, yaşamını yitiren vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı dilerken, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” denilerek terörü kınayan bildiri yayınladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: